Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Παγκόσμια ημέρα χιονιού στον Παρνασσό

Η Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Federation International de Ski –FIS) γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα χιονιού WORLD SNOW DAY στις 15 Ιανουαρίου και συνεχίζει δυναμικά, για 6η συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο διεθνές πρόγραμμα «Φέρτε τα παιδιά στα Χιόνια». Για  4 ολόκληρες μέρες, από 12-15 Ιανουαρίου 2017, η FIS εμπιστεύτηκε για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση της γιορτής για την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Αθηνών, με την υποστήριξη της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, διαχειρίστριας εταιρίας  του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Με σύμμαχό μας τον καιρό για εξορμήσεις σε χιονισμένα βουνά, προσκαλούμε, όλα τα παιδιά του κόσμου στο WORLD SNOW DAYS για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το απολαυστικό χειμερινό σπορ. Τέσσερεις μέρες  γεμάτες περιπέτεια και εκπλήξεις στα χιόνια, όπου όλοι οι μικροί μας φίλοι κάτω των 14 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν με μόνο 2€ Κάρτα Χρήσης αναβατήρων!
Καθ’ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών από τις 12 Ιανουαρίου, σχολεία από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πλήρες ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, με τους 5 νέους υπερσύγχρονους αναβατήρες (δύο αναβατήρες με 8θέσιες γόνδολες και τρείς αναβατήρες τύπου combi με συνδυασμό 6θέσιων καρεκλών και 8θέσιων γονδολών) και να απολαύσουν μια ολοήμερη εμπειρία στο χιόνι με 2€ συμμετοχή για όλα τα παιδιά κάτω των 14 ετών. Τα παιδιά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν εξοπλισμό εφόσον κάνουν μάθημα, καθώς και να παρακολουθήσουν μαθήματα σκι με ειδική έκπτωση για να βιώσουν το μαγικό συναίσθημα της «ολίσθησης στο απόλυτο λευκό».
Επιπλέον, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, ελκυθοδρομίες, βραδινές διαδρομές στο βουνό, δημιουργία του μεγαλύτερου χιονάνθρωπου στην Ελλάδα, Τουρνουά Γιγάντιου Παράλληλου Σλάλομ και Διαγωνισμό Αλμάτων για παιδιά και οικογένειες.