Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Εκδρομή απο τον Π.Ο.Διστόμου στο Καρπενήσι

Ο ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ( Π.Ο.ΔΙ.) διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση στο Καρπενήσι. Η εκδρομή περιλαμβάνει:
- Μεταφορά με λεωφορείο από το Δίστομο στο Καρπενήσι.
- Διαδρομή με jeep στην Καλιακούδα μέσα στο ελατοδάσος και σε αλπικά τοπία.
- River Trekking ( Διάσχιση του περίφημου φαραγγιού Πάντα Βρέχει μέσα από τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και κατάληξη σε ένα τοπίο που κυριολεκτικά πάντα βρέχει, αφού δεξιά και αριστερά δεσπόζουν καταρράκτες δημιουργώντας ένα απαράμιλλης ομορφιάς σκηνικό που μόνο η φύση μπορεί να στήσει.
- Διαμονή στο ιστορικό καταπράσινο χωριό των Κορυσχάδων στον ξενώνα Koryshades village http://www.korys.gr/en/index.html, απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα που προσφέρουν τα κομψά και παραδοσιακά δωμάτια τους.
- Πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής.
*Απαιτείται στοιχειώδη φυσική κατάσταση.Η εκδρομή απευθύνεται σε όλους και σε παιδιά από 8 ετών και πάνω.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
Σακίδιο, φαγητό, δύο ζευγάρια παπούτσια ( μιας και θα περπατήσουμε στο νερό) μαγιό, πετσέτα, αντιανεμικό, καπέλο, αντιηλιακό.
ΩΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: Για το Πάντα Βρέχει θα χρειαστούμε 6 με 7 ώρες(συμπεριλαμβανομένης και της διαδρομής με τα jeep και την χαλάρωση με τη βουτιά) με καθαρή πεζοπορία που δε θα ξεπερνά τις 2μιση ώρες και την επόμενη μέρα από το χωριό των Κορυσχάδων υπολογίζετε διαδρομή των 2 με 2 μίση ωρών περίπου.
ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ για όσους επιλέξουν το πλήρες πακέτο ( διαδρομή με jeep και Πάντα Βρέχει- ξενοδοχείο με πρωινό- πεζοπορία -μεταφορά)
45 ευρώ για όσους έλθουν απλώς για να απολαύσουν την υπέροχή φύση της Ευρυτανίας και περιλαμβάνει ξενοδοχείο με πρωινό- μεταφορά-πεζοπορία.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη του συλλόγου μιας και οι θέσεις δεν θα υπερβαίνουν τις 50. Γι’ αυτό βιαστείτε!

Πληροφορίες – Εγγραφές: 6972280693 ( Γιώργος Λούκας)

• Σε περίπτωση κράτησης δίκλινου δωματίου θα υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση της τάξεως των 5 ευρώ.
• Σε περίπτωση κακοκαιρίας ενδέχεται να τροποποιηθεί το πρόγραμμα της εκδρομής.