Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αίσιο τέλος για τον κυνηγό που χάθηκε στον Παρνασσό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του κυνηγού που είχε χαθεί στον Παρνασσό χθες το μεσημέρι. Ο κυνηγός βρέθηκε  το βράδυ, στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στην Τιθορέας και είναι καλά στην υγεία του. Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα και κάλεσαν σε βοήθεια.
Από το απόγευμα στον Παρνασσό, τον 41χρονο αναζητούσαν δυνάμεις από την 7η ΕΜΑΚ Λαμίας, την Π.Υ Λιβαδειάς, την Π.Υ Αμφίκλειας και το κλιμάκιο Πολυδρόσου. Αργά το απόγευμα ενημερώθηκε και η πολιτική προστασία Λιβαδειάς προκειμένου να συνδράμει, αφού στην περιοχή ξεκίνησε να χιονίζει.
Από την πρώτη στιγμή, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης είχαν επικοινωνία με τον κυνηγό με τον οποίο μιλούσαν στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού του, αφού δεν ήξερε και ο ίδιος που βρισκόταν ώστε να κατευθύνει τις δυνάμεις.
Μετά τις 9 το βράδυ κατάφερε να φτάσει μόνος του μέχρι το μοναστήρι της Αγ. Μαρίνας στην Αμφίκλεια. Από εκεί ειδοποίησε ότι είναι καλά στην υγεία του, παρά την περιπλάνηση του στο βουνό, υπό άσχημες καιρικές συνθήκες.