Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα Δημάρχου Δ.Α.Α. για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 

sxoliki_xronia_2014
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου και εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά.
Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει, γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία. Είναι φυσικό σε κάθε νέο ξεκίνημα ο καθένας μας να βάζει νέους στόχους, να πλάθει νέα οράματα και να έχει αυξημένες προσδοκίες. Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ούτε στιγμή ότι η κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης, σκληρής και επίπονης προσπάθειας απ' όλους μας.
Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες.
Όλοι μας, Ο Δήμος, εκπαιδευτικοί και γονείς, οφείλουμε και πρέπει σ΄ αυτή την προσπάθεια των μαθητών μας, να είμαστε δίπλα τους συμπαραστάτες και αρωγοί ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες που θα τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την επιτυχία. 
Εύχομαι λοιπόν δύναμη σε όλους μας και καλή χρονιά.

                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ