Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

1o LΑSER SNOW WAR στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (ΧΚΠ) διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ψυχαγωγικό event που θα λάβει χώρα στο Χιονοδρομικό Παρνασσού με τον τίτλο Laser Snow War τo Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και θα διαρκέσει από τις 12.00-16.00.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ψυχαγωγική δραστηριότητα, που μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην Αμερική και στην Ευρώπη, ξεκινά τώρα και στην Ελλάδα. Συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την ομαδικότητα αλλά και τη δράση με την ασφάλεια. Είναι μια νέα μορφή ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, στην ουσία είναι σαν ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης, σε ζωντανή έκδοση, που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.
Πρόκειται για μια παρεμφερή δραστηριότητα με το γνωστό «Paintball», αφού ακολουθεί κανόνες στρατηγικής στο πλαίσιο μιας ομάδας, με τη διαφορά ότι δεν πονάει, δεν λερώνει, δεν χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό ή ειδικό χώρο για τη διεξαγωγή του.
Η βασική διαφορά είναι ότι τα όπλα εκπέμπουν υπέρυθρη ακτινοβολία παρόμοια με αυτή του τηλεκοντρόλ που είναι παντελώς ακίνδυνη για την υγεία.
Απευθύνεται σε ηλικίες 8-45 ετών αλλά και σε όλους έχουν τη διάθεση να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το χιόνι και να νιώσουν για λίγο παιδιά.
Η συμμετοχή για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι δωρεάν.